11. nov. 2010

Sykkelferie i vakre Chianti - 4 dager i april eller mai

Ta med kjæresten, venner eller moren din på sykkeltur i Chianti. Tempo og innhold bestemmer dere selv. Vi skreddersyr turer. Velg mellom treningsøkter på 7 mil eller koseturer til vingårder. Vi kan tilrettelegge for par og grupper inntil 15 personer. Her gir vi et eksempel på et opplegg på 4 dager for 4 personer.
Fattoria Poggio - Klar for dagens sykkeltur

4 personer, 4 dager på sykkel i vakre Chianti
Opplev vakre Chianti fra sykkelsetet. Nyt utsikten over det bølgende landskapet, de sjarmerende rustikke landsbyene og vingårdene. Under oppholdet bor dere på en vakker vingård midt i hjertet av Chianti. Her er det basseng, tennisbane, og store utearealer omgitt av århundregamle sypresser. Her ligger mye til rette for at dere skal kunne slappe av og kose dere før og etter sykkelturene. Vingården produser Chianti Classico DOCG, dessertvinen Vin Santo og extra virgin olive oil, og dere inviteres selvfølgelig inn i vinkjelleren.
Syklene står klare til dere når dere ankommer vingården. Første dagen blir det sykkeltur på egenhånd med kart og veibeskrivelse. Dag to og dag tre sykler dere med sykkleguide. Vi har flere alternative turer. Her nevnes noen: Sykkeltur til Castellina in Chianti, 30 km, Sykkeltur til Radda in Chianti, 55 km, sykkeltur til Olena og Montefioralle, 45 km eller sykkeltur til Greve in Chianti 45 km. Siste dag er det igjen lagt opp til sykkeltur på egenhånd med kart og veibeskrivelse. Denne dagen kan dere besøke vingårder, spise lunsj på en god restaurant, eller delta på kokkekurs.

MåltiderInkludert i prisen er middag i leiligheten 2 valgfrie kvelder. Det kommer da en kokk hjem til dere og tilbereder mat på deres kjøkken. Her blir det også muligheter for å lære litt om toscansk matlaging. Middagen består av full toscansk meny: Antipasti (forret), primi (rett før hovedrett, ofte pasta), secondi (hovedrett), contorni (grønnsaker ol. ved siden av hovedrett) og dolcè (dessert). Drikke er ikke inkludert.

Lær om vin fra Toscana og Chianti
Pris
Pris per person er basert på en gruppe à 4 personer.

Per person før 23. april 2011. NOK 3280,00 per person. Per person etter 23. april og ut mai 2011: NOK 3750,00.
Prisen inkluderer 4 overnattinger, leie av sykkel og hjelm, frakt av sykkel til og fra feriestedet, sykkelguide i 2 dager, tilpasset sykkelturer med kart for 2 dager og 2 middager. I prisen ligger sykkel type City Bike. Ønsker dere leie en mtb eller racer kommer et tillegg på € 40,00 per person. Flyreise er ikke inkludert i prisen. Er du interessert i å vite mer? Ta kontakt med oss via mail: primatoscana@gmail.com