14. feb. 2013

Primatoscana fyller 4 år, og vi feirer med å gi bort 4 dagers vårtur.


Primatoscana fyller 4 år, og det feirer vi med å gi en av våre fan's på facebook en vårtur til Italia. Bli fan av Primatoscana på Facebook innen 20. februar kl. 13.00,  og bli med i trekningen av 4 dagers vårtur til Portovenere.

Premie
4 dagers opphold ved Resort Portovenere. Du reise i april, og du kan selv velge når. Premien er dobbeltrom for 2 personer, og inkluderer frokost.

Portovenere er en vakker pittoresk havneby med trange brosteingater og trivelige spesialforetninger, piazzaer og restaurantliv langsmed byens havneområdet. Resort Portovenere er et flott kompleks med delikate og komfortable leiligheter og rom.  Resortet har en moderne restaurant og et badeanlegg, med svømmebaseng og bar, samt solsenger og parasoller (åpent fra mai). Resortet ligger ved stranden.  Fra Portovenere går det ferger til Cinque Terre. Cinque Terre betyr fem byer. Disse fem fiskelandsbyene har status som nasjonalpark, og står på UNESCOs verdensarvliste. Her kan man gå til fots mellom byene, nyte storslått natur og gode måltider med dertil hørende drikke. 

Hvordan kan du vinne? Det er lett!

1.  Gå til vår facebookside
2.  Lik Primatoscana!
3.  Lik vårt innlegg om konkurransen!

Dermed er du med i vår konkurranse. Vinneren vil bli kunngjort på Primatoscana's facebookside 22. februar kl. 15.00.

Er du allerede fan har du vinnermuligheter ved å like vårt innlegg om konkurransen!

Lykke til!

 Portovenere