13. des. 2012

Vinn ukesopphold i vakre Toscana

Bli fan av Primatoscana på Facebook innen 21. desember kl. 13.00, og bli med i trekningen av ukesopphold for to personer i vakre Toscana. Hovedpremien er opphold i Lucca under sykkel-VM 2013!

1. premie
Ukesopphold i vakre LUCCA. Du kan fritt velge uke som passer fra 28. september og ut oktober. 22.-29. september arrangeres SYKKEL-VM I LUCCA. Du har mulighet til å få med deg VM i landeveisritt for herrer søndag 29. september! Du bor i leilighten Limone på Villa Montecarlo.

2. premie
Ukesopphold på vakkert farmhouse i Toscana. Du bor i leilighet for 2 personer, og kan velge uke fra 5. oktober til 2. november. Få med deg innhøstingen av årets druer, og opplev Toscana i vakker høstprakt. Du bor på Residence Casanova med gangavstand til den koselige lille middelalderbyen Casole d'Elsa.

3. premie
Vi trekker også ut to heldige vinnere av to flasker fersk, kaldpresset olivenolje fra gåden Tenuta di Valgiano. Dette er en av Luccas desidert beste olivenoljer. Verdi NOK 300,00 pr flaske.

Ved å like Primatoscana på Facebook, vil du motta all relevant informasjon om våre tilbud og motta inspirerende tips til din neste ferie i Italia.

Hvordan kan du vinne? Det er lett!

1.  Gå til vår facebookside
2.  Lik Primatoscana!
3.  Lik vårt innlegg om konkurransen!

Dermed er du med i vår julekonkurranse. Vinneren vil bli kunngjort på Primatoscana's facebookside 21. desember kl. 13.00.

Er du allerede fan har du vinnermuligheter ved å like vårt innlegg om konkurransen. 

Lykke til!

Primatoscana ønsker deg en riktig god jul og et fantastisk nytt år!