15. mar. 2011

Kokkekurs i Toscana

Primatoscana tilbyr kokkekurs i Toscana i samarbeider med Mauro og Tze'ela. Ekteparet er bosatt like utenfor Lucca (​​Puccinis vakre middelalderby). Kursene blir gjennomført i vakre omgivelser på en vingård i Lucca. Bli med på Mauros kokkekurs. Der han vil avsløre hemmeligheten bak Nonna Ida's gnocchi?
Ta del i det Italienerene betegner som Dolce Vita: matlaging, drikke og spise sammen!
Kurset varer i 4 timer. Hele tiden guidet av Mauros kyndige hender og kunnskap om det toscanske kjøkken.
Rettene er basert på sesongens friske tilgjenglige råvarer. Etter kokkekurset etterfølges lunsj/middag. Alle måltider blir servert med DOC vin av Colline Lucchesi.
Mauro og Tze'ela er et sjarmerende par og elsker å møte nye mennesker. I tillegg til deres kjærlighet til mat er de glade i fjellvandring, sport og literatur. For de som ferierer i Lucca kan vi tilby tjenester som piknik og velkomstmiddag. Hva med en piknik ved bassenget, i olivenlunden, eller den grønne åsenmotsatt side av villaen du leier i ferien. Ta av deg skoene og legg deg på det grønne gresset. Ikke glem solkremen, da du mest sannsynlig vil sovne...Ikke nøl med å kontakte primatoscana om mer informasjon om disse mulighetene.