12. aug. 2010

Vennereise til Toscana

12 vennefamilier på tur i Toscana
Opprinnelig var de venner fra studietiden. Etterhvert som de fikk barn og barna ble større, ønsket vennene å gjøre ting sammen der også barna kunne bli kjent. De har vært på turer sammen tidligere, og denne sommeren ønsket de å feriere i Toscana. Sindre og Harald var primus motorer i gjengen, og tok kontakt med Primatoscana høsten 2009. Sammen lagde vi et program med leie av buss, tur til Firenze, turer til stranden, restaurantbesøk og kokk som tilberedte måtider og hadde kokkekurs på stedet de bodde. Sindre sendte invitasjon ut til sine venner, og etter kun noen uker var sommerens ferie bestillt. Alle ville være med, og totalt ble de 12 familier som leide en hel vingård.

Familiene storkoste seg på Casale Terriciola. Da de ankom ble de tatt i mot med ankomstmiddag servert untendørs med utsikt til vinranker. Det ble en stemingsfull og minnerik kveld.
Kokken Guiseppe stod for middagene og kokkekurset.
Det var deilig å komme til reserverte bord på håndplukkede restauranter, og reserverte strandstoler på stranden. Når vi ferierer på denne måten blir det veldig sosialt, og barna setter pris på at de har mange å leke med. Alt i alt var dette en kjempefin ferie forteller Sindre. Casale Terriciola var en flott vingård med komfortable og moderne leiligheter. Når mye er tilrettelagt er det mulig å ta skikkelig ferie.