14. jul. 2010

De beste strendene finner du på Sardinia

Porto Istana - ved Olbia

Sardinia er en spennende og vakker øy. Her finner du krystallklart vann og kritthvite strender. Sardinia er et yndet feriemål for italienerne, som i stor grad selv ferierer i august. Berlusconi er en av dem som har sitt feriehus på den berømte Costa Smeralda kysten, som anses som den mest eksklusive delen av Sardinia. Selv om Sardinia kanskje er mest kjent for sine fine strender, har det også mye annet å by på. Her kan man spille golf på Costa Smeralda (www.golfclubpevero.com), besøke spennende byer, leie båt og oppdage øyene som ligger rundt.
Vannet på Sardinia er transparent

Hva med å kombinere en uke i Toscana med en uke på Sardinia? Da får du en perfekt kombinasjon av det vakre landskapet og de pittoreske byene i Toscana og avslappende og herlig strandliv på Sardinia. Fra Livorno i Toscana er det båtforbindelse til Sardinia. Se www.mobylines.com. Ryanair og Norwegian flyr direkte til Sardinia.

Et Italiensk brudepar som foreviges
Se noen av våre ferieleiligheter på Sardinia http://www.primatoscana.com/index.php?option=com_content&view=article&id=250&Itemid=273 2011 utvider Primatoscana med flere feriehus og leiligheter på Sardinia.