16. mars 2011

Feriehus med basseng i Lucca

Mange erfarer i disse dager at det begynner å bli vanskelig å finne ledige feriehus i Toscana i skoleferien. Primatoscana har nylig knyttet til seg 4 nye eiendommer i Lucca. Her er det ledig i juni/juli/august. Skynd deg å ta kontakt med oss. Vi tilbyr uforpliktende reservasjon på 48 timer.

Mer informasjon om Villa Gennaro og Villa Montecarlo finner du ved å klikke på linken under bildene. Casa Collina og Villa Lorenzo blir lagt ut på vår nettside i slutten av mars. Ta kontakt med Primatoscana for å få bilder og informasjon om disse husene.

Villa Gennaro
Lucca, basseng. 7 personer
Vakkert toscansk murhus med basseng og stor og koselig hage. Plass til 7+1. Huset er nylig oppusset og holder gjenomgående høy standard.

Villa Montecarlo
Lucca, 4 leiligheter med delt basseng.
Villa i Lucca med 4 pene leiligheter. Delt basseng og herlig uteområde. Utsikt over vinranker.

Casa Collina - Lucca, basseng. 6+1 personerHuset har plass til 6 personer. Koselig hus med basseng og hage.

Villa Lorenzo - Lucca, basseng. 10 personer
Villa Lorenzo - detaljer fra inventar.

Eksklusivt helt nyoppusset villa med basseng. Plass til 10 personer. I nabohuset ligger ytterligere 2 leiligheter med plass til 4 personer i hver leilighet. Huset og leilighetene kan leies samlet eller hver for seg.

Villa i Toscana

Primatoscana har rundet 2 år, og vi feirer med å tilby 15% rabatt på leie av Villa Julian på bestillinger foretatt innen 1. april.

Klikk på denne linken for mer informasjon:
Villa Julian

Villa Julian er en stor villa med plass til hele 22 personer. Eiendommen består av hovedvilla, og et anneks. Før 25. juni og etter 6. august åpner vi for å leie ut stedet til mindre grupper, og har nye priser tilpasset antall personer. Hvorfor ikke legge PÅSKEFERIEN til Toscana?

Antall personer

Priser i €

Påsken, 28/5-11/6,

27/8 til 1/10

Priser i €

1/1 -16/4, 26/4-

28/5 og etter 1/10.

1-8

1900

1600

9-10

2200

2100

11-12

2500

2300

13-14

2800

2500

Villa Julian - Stort og deilig basseng

15. mars 2011

Prøv denne - Focaccia Farcita

Italienere elsker focaccia. Vår italienske venninne Sonia, ble mildt sagt overrasket da hun var på besøk i Norge, og opplevde at det var så vanskelig å få tak i focaccia i butikkene. For henne er det simpelthen umulig å forestille seg en dag uten focaccia.

Denne fylte focaccian smaker nydelig, og kan fungere som en antipasto (forrett), eller til lunch samme med en god salat.


Oppskrift Focaccia Farcita
(4 personer)

Kjøp eller bak en myk focaccia.
4 ruter myk focaccia størrelse 10cm x 10cm
3 purre i tynne skiver (bruk kun den hvite delen).
1 kopp rosiner, bløtlagt i lunkent vann i 10 minutter
8 skiver ost *Fontina (100gr)
Extra virgin olivenolje fra Toscana/Lucca

Fremgangsmåte:
Stek purren i 3 ss olivenolje, til den blir myk.
Tilsett rosiner (ikke væsken), salt og pepper, rør i 5 minutter. Sett til side.
Del hver rute focaccia i to, som en sandwich. Legg disse i en ildfast form.
Dynk hver del med olivenolje, og grill i 5 minutter.
Fordel purre og rosinblanding over de 4 foccaciaene og legg over to skiver av Fontina. Dekk med den øverste delen av focaccia.
Grill til osten er smeltet, server umiddelbart

* Fontina ost: denne italienske osten kan være være vanskelig å få tak i, og en god erstatter er Taleggio. Denne italienske osten får du f.eks. på Meny.

Kokkekurs i Toscana

Primatoscana tilbyr kokkekurs i Toscana i samarbeider med Mauro og Tze'ela. Ekteparet er bosatt like utenfor Lucca (​​Puccinis vakre middelalderby). Kursene blir gjennomført i vakre omgivelser på en vingård i Lucca. Bli med på Mauros kokkekurs. Der han vil avsløre hemmeligheten bak Nonna Ida's gnocchi?
Ta del i det Italienerene betegner som Dolce Vita: matlaging, drikke og spise sammen!
Kurset varer i 4 timer. Hele tiden guidet av Mauros kyndige hender og kunnskap om det toscanske kjøkken.
Rettene er basert på sesongens friske tilgjenglige råvarer. Etter kokkekurset etterfølges lunsj/middag. Alle måltider blir servert med DOC vin av Colline Lucchesi.
Mauro og Tze'ela er et sjarmerende par og elsker å møte nye mennesker. I tillegg til deres kjærlighet til mat er de glade i fjellvandring, sport og literatur. For de som ferierer i Lucca kan vi tilby tjenester som piknik og velkomstmiddag. Hva med en piknik ved bassenget, i olivenlunden, eller den grønne åsenmotsatt side av villaen du leier i ferien. Ta av deg skoene og legg deg på det grønne gresset. Ikke glem solkremen, da du mest sannsynlig vil sovne...Ikke nøl med å kontakte primatoscana om mer informasjon om disse mulighetene.